top of page
Sök
  • Skribentens bildMaria Hellström

Detoxsymptom-inte kul men är ett bra tecken!


Idag kom mim kund Anna till mig och hade det tufft, besvären var värre! Jag försäkrade henne om att inget var fel och att det är precis så här kroppen kan svara när man sätter igång och balanserar upp biokemin.

Anna 46 kom till mig och ville ha hjälp med pmsbesvär som hon haft länge, hon kände sig nedstämd, sov dåligt och var låg på energi. Hon tyckte inte heller att kroppen svarade som den borde på träningen och den diet hon höll.

Jag rekommenderade att vi skulle göra en hårmineralanalys för att se att kroppens mineraler är balansreade vilket är en förutsättning för alla funktioner och hormonsystem i kroppen Innan vi eventuellt går vidare med en hormonanalys DUTCH-test.

Analysen visade höga nivåer av kalcium som påverkar sköldkörteln och vi såg utmattade binjurar. Binjurar, sköldkörtel och äggstockar samspelar så vi satte igång med att få igång kroppens ämnesomsättning och stärka binjurarna. När kropppens ämnesomsättning kommer igång kommer näringen snabbare in i cellerna och slaggpridukterna snabbare ut vilket under en kortare period kan ge förvärrade symptom. När jag förklarat hur kroppen fungerar så kunde Anna ta det lite med ro och följa råden vila, dricka mycket vatten, ta kroppsbehandlingar och se till att få i sig 2 msk hela linfrön per dag, de rensar tarmen som en plog och tar med sig slagget ut.

Ett steg närmare superhälsa gör att man kan ta lite detoxsymptom!

283 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page