top of page

VEM ÄR JAG?

Jag har varit verksam i mer än 20 år, och är utbildad näringsterapeut med hårmineralanalyser som specialitet. Jag jobbar även som massör, och med olika hälsotester som DNA-analyser och födoämnesintoleranser.

Hormonobalans är roten till många symptom på ohälsa. För kvinnor handlar det oftast om att få balans mellan sina kvinnliga könshormoner och hjälpa kroppen att bryta ner skadligt östrogen. Även att stötta sköldkörteln och minska stressen i binjurarna är viktiga områden för en god kvinnohälsa. 

 

Hos män sjunker det viktiga könshormonet testosteron med åldern och på grund av stress, vilket leder till minskad energi och sexlust. Genom att stärka produktionen och minska binjurestressen kan mannen få ökad vitalitet och ökad energinivå.

Hårmineralanalys är ett viktigt verktyg för få ordning på hormonobalansen. Den är ett första steg i en skräddarsydd plan, eftersom dina hormonella körtlar är beroende av rätt näringsstatus för att fungera optimalt.

Jag har ett nära samarbete med såväl gynekolog som kiropraktorer för ytterligare konsultation när det behövs. Kiropraktorerna hjälper till med rehabilitering och ev. röntgen och nödvändig korrigering av ryggradens leder.

Min ambition är att hjälpa just dig att tolka dina signaler med min kunskap om hur din kropp fungerar. I en tid då många bränner ut sig är det viktigt att ta ett personligt ansvar och se till att vi lyssnar på vår kropp och dess signaler.

Följ gärna Helhet by M i sociala medier.
 

Här ser du vilka behandlingar och analyser som jag erbjuder.

Vill du boka tid hos mig gör du det här.

bottom of page