top of page

HEALING

Jag utför flera olika typer av healing. Vid bokning kommer vi på plats överens om vilken sorts healing som du är i behov av.

Chakrabalansering

Chakrorna är roterande energihjul som finns utmed vår kropps ryggrad, de roterar medsols och sträcker sig 7-10 cm utanför kroppen och är förbundna med vår ryggrad och vårt centrala nervsystem.

Varje chakra har en unik frekvens och färg från rött i botten till lila hos det sjunde chakrat. Man kan förklara chakrorna som det som skiljer och förbinder vår fysiska kropp med vår energikropp. De trauman och förluster vi upplever lämnar giftiga restprodukter efter sig. (ref Schaman healing Alberto Villoldo). De fäster sig till chakrorna och gör att de inte kan vibrera på sin rena frekvens, vilket gör att det fysiska åldrandet går snabbare.

När en healer utfört en chakrabalansering och avlägsnat gamla blockeringar blir chakrorna rena och klara igen.

Energibalansering

Vi består inte bara av en fysisk kropp utan har även en ljusenergikropp. Om du varit med om traumatiska händelser och sjukdomar stannar dessa upplevelse kvar i ljusenergikroppen likt ärr. Präglingarna i energikroppen kommer att påverka din hälsa och ditt välmående på både emotionellt och mentalt plan. För att komma i energibalans och städa bort präglingarna är det lämpligt att göra en energibalansering och rening av ljusenergikroppen.

Behandlingen utförs liggandes på behandlingsbänken med handpositioner där terapeuten öppnar flödet av energier igen.

 

ReiKi healing

ReiKi healing är en japansk/tibetansk healingmetod som öppnar vårt energiflöde och balanserar kroppens chakrasystem.

En ReiKi behandling är en riktigt djupgående avslappningsbehandling där klienten kan få hjälp att komma till ett meditativt tillstånd och kan koppla bort stress och spänningar. En ReiKi-behandling brukar upplevas fantastisk harmonierande och revitaliserande och dagen efter behandlingen brukar alla känna sig mer energifyllda. Perfekt att boka ett par gånger när det har varit lite stressigt i livet.

ReiKi healing distans

ReiKi healing fungerar lika bra att göra på distans om du inte har möjlighet att komma till min klinik. Distanshealingen börjar med att vi stämmer av via telefon och ser till så att du är redo att ta emot healingen. Du kan antingen sitta eller ligga ner under tiden, och det är bra om du har det lugnt och tyst omkring dig. Du kan även lägga en filt över dig eftersom det är lätt att man blir lite kall. När healingen är klar pratas vi vid i telefon igen.

Läs om ReiKi healing ovan.

Shamanhealing

Amazonas schamaner anser att när man rengjort alla sina chakror så får man en ”regnbågskropp”. Varje chakra har då sina naturliga färger och vibrerar på sin naturliga frekvens och man utstrålar regnbågens sju färger. Man kan då ta sig mellan dimensionerna och uppnå medvetenhet.

 

Centralt i en schamanhealing är att dra ut kristalliserade negativa minnen och traumatiska händelser som håller klienten i ett låst känsloläge som gör att man återupprepar destruktiva beteenden. Det kan också handla om att man återupprepar sin familjs och släkts negativa beteenden. I en schamanhealing kan klienten få hjälp att bli medveten om vad som är hennes präglingar och får hjälp att rena och omprogrammera dessa. Skillnaden mellan energikroppen och vår fysiska verklighet är chakrorna och genom att balansera och rena dem de kan vi manifestera sjukdom eller uppnå hälsa.

Pris: 1 100 kr

Boka din tid här

bottom of page