HMA-WORKSHOP MED MARIA HELLSTRÖM 
FÅ NÖJDARE KLIENTER OCH ARBETA MED EFFEKTIVT

Handfasta tips från erfarna näringsterapeuten Maria Hellström på hur du som utbildad hårmineralanalysterapeut kan använda din egen gedigna kunskap och detta fantastiska redskap till att bygga en framgångsrik verksamhet. Lär dig med snabbhet att se, tolka och känna igen mönster i HMA-analysen och framförallt utifrån detta kommunicera enkelt och koncist med patienten.

HMA är ett vetenskapligt framforskat koncept och metabolic typing är en förutsättning för att skapa den bästa individuella hälsan. Vi kommer till exempel att titta närmare på hur vi jobbar långsiktigt med metoden, uppföljning och vanliga frågor som uppstår. Vi går också in på hur viktiga makronutrienterna är för att nå framgång med metoden.

OBS! Nytt datum pga av coronaviruset! Kan komma att senareläggas ytterligare.

Pris: 1 800 kr inkl. moms (fika ingår)

Datum: 9/5

Tid: kl. 10 - 16.30

Plats: Birger Jarlsgatan 41 A, Stockholm (Alpha Plus kontor)

Anmälan sker genom betalning: swisha till 1232695195 eller betala till BG 5514-8431.

Avanmälan: bör ske senast 1/4.

Läs mer om innehållet här.

 

Anmäl dig här.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta i så fall mig på 070-8674169.

Varmt välkommen!

Föreläsning - bli ditt bästa jag

Vill du bli ditt bästa jag? Alla svarar väl ja på en sådan fråga, men många gånger är det svårt att veta var man ska börja.

 

I min föreläsning får du vägledning hur du tar tag i ditt mående på bästa sätt. Jag varvar fakta med inspiration, och pratar om vilka verktyg och vilka strategier som behövs för att bli ditt bästa jag. Ta med din personal på en inspirerande föreläsning! Välmående personal är en investering i både individen och i företaget.

Kontakta mig

Här presenteras de utbildningar och kurser jag erbjuder. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till mig via maria@helhetbym.se 

           © 2018 Helhet AB

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon