top of page

KURSER & FÖRELÄSNINGAR

Reiki-kurs steg 1 den 2/12

Välkommen till en dag med healing, andligt växande, chakrasystemet och aktivering av ditt högre medvetande.

 

ReiKi är en Japansk-Tibetansk healing metod där mottagarens energisystem balanseras och negativa energier rensas bort. Alla kan lära sig att förmedla ReiKi-energin och behandlingen är avkopplande, avstressande och ett sätt att öka sin energinivå. Första steget i ReiKi fokuserar på att höja energin i den fysiska kroppen, så att kroppen kan kanalisera mer intensiv healing. Efter avslutad kurs erhålls ett diplom i ReiKi 1 och utövaren kan ge en professionell behandling överallt i världen. I Sverige är behandlingsmetoden godkänd och avdragsgill hos Skatteverket.

Läs mer om innehållet och annan viktig information här.

Föreläsning - bli ditt bästa jag

Vill du bli ditt bästa jag? Alla svarar väl ja på en sådan fråga, men många gånger är det svårt att veta var man ska börja.

 

I min föreläsning får du vägledning hur du tar tag i ditt mående på bästa sätt. Jag varvar fakta med inspiration, och pratar om vilka verktyg och vilka strategier som behövs för att bli ditt bästa jag. Ta med din personal på en inspirerande föreläsning! Välmående personal är en investering i både individen och i företaget.

Kontakta mig

Här presenteras de utbildningar och kurser jag erbjuder. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till mig via maria@helhetbym.se 

bottom of page