top of page
tim-mossholder-ArQIWcmOlA8-unsplash.jpg

lilla hälsopaketet

Lilla hälsopaketet består av en hårmineralanalys som är ett väldigt bra verktyg för att komma till rätta med många olika hälsoproblem. Det kan handla om matsmältningsproblem, allergier, hormonobalanser, sömnproblem, trötthet, utmattning etc. En hårmineralanalys ger en tillförlitlig mätning av 36 olika mineraler, spårämnen och metaller. Den hjälper dig att få en detaljerad översikt över din mineralstatus inklusive balansen hos och relationen mellan olika viktiga näringsämnen. Du får även en översikt över eventuell förekomst av tungmetaller och ditt behov av detox från exempelvis kvicksilver och aluminium.

Rent praktiskt så klipper man 150 mg hår på ett par ställen i nacken, hårprovet sänds till Trace Elements i Dallas Texas och analyseras. Det svenska provsvaret sätts ihop av Nutri-Tech och efter 3–4 veckor har vi en analys. I analysen ingår en kostrådgivning och en individuell rekommendation av kosttillskott för att stötta upp just din kropp.

Om du inte har möjlighet att komma till min klinik kan du klippa håret själv och sedan kan vi gå igenom analysen via telefon. Ange i bokningen om du vill klippa ditt hår själv så skickar jag ett hårklippningskit med instruktioner.

Pris: 2 800 kr

Boka din tid här

När du vill boka tid för genomgång av hårmineralanalysen gör du det här. Du kan välja att antingen göra det på min klinik eller på distans.

bottom of page