top of page
massimiliano-morosinotto-0Hr2m3V_w1Q-unsplash_.jpg

stresspaketet

Stresspaketet innehåller 1 hårmineralanalys, 1 DUTCH-test complete från Nordic Labs som mäter både sexhormoner, DHEA samt kortisol över hela dagen. Paketet innehåller dessutom en energibalanserande ReiKi healingbehandling för att på ett djupare sätt nå underliggande problem.

I stresspaketet ingår 5 träffar där första mötet består av insamlande av fakta runt hälsohistoria, livssituation och förutsättningar till förändringar. Dessutom gör vi en planering för de 4 kommande träffarna där vi efter 3–4 veckor går igenom de testresultat som gjorts och en individuell hälsoplanering görs utifrån dem med kostplanering och kosttillskott.

Vid 2 tillfällen fokuserar vi på coaching med inriktning på antistressinsatser som andningsövningar, sömnkvalitet, daglig aktivitet och medveten närvaro med DBT och klienten erbjuds vidare stresshantering vid behov efter avslutad insats.

I stresspaketet träffas vi 5 gånger á 55 minuter. Det finns även möjlighet att boka stresspaket distans, i så fall skickas både hårmineralanalyskit och DUTCH-test till dig. Även ReiKi healing kan ske på distans.

Innan första träffen skickar jag ett hälsoformulär till dig som du behöver fylla i och skicka tillbaka till mig innan vi ses.

Pris: 10 500 kr

Boka din tid här

bottom of page