top of page
Sök
  • Skribentens bildMaria Hellström

ReiKi-kurs steg 2 den 28/5

Välkommen till en dag med healing, andligt växande, chakrasystemet och aktivering av ditt högre medvetande.


ReiKi är en japansk-tibetansk healing-metod där mottagarens energisystem balanseras och negativa energier rensas bort. Alla kan lära sig att förmedla ReiKi-energin och behandlingen är avkopplande, avstressande och ett sätt att öka sin energinivå. Första steget i ReiKi fokuserar på att höja energin i den fysiska kroppen, så att kroppen kan kanalisera mer intensiv healing. Efter avslutad kurs erhålls ett diplom i ReiKi 2 och utövaren kan ge en professionell behandling överallt i världen. I Sverige är behandlingsmetoden godkänd och avdragsgill hos Skatteverket.


I ReiKi 2 förfinas din förmåga att ge ReiKi och effektiviteten på behandlingarna ökar. Nu öppnar vi upp för kvantfysiken på en medveten nivå. Du kommer också få lära dig att förmedla healing på distans och lära dig tre healingsymboler som ytterligare förstärker kraften som du kan använda på distans för att nå bortom tid rum.Kursdagen innehåller:

· ReiKi bakgrund och utveckling

· Att genomföra en komplett behandling med handpositioner

· Guidad meditation

· Individuell initiering

· Du får ta emot behandling av de andra deltagarna och du får träna på att ge en behandling under guidning av mig

· Genomgång av chakrasystemet

· Chakrahealing

· Råd om bra hjälpmedel; pendel, kristaller, tarotkort, litteratur m.m.

· Den stora skillnaden på steg 1 och steg 2 är att du får tillgång till tre av ReiKi-symbolerna som ytterligare effektiviserar healingarbetet.

· Dessutom lär du dig att genomföra healing på distans - något som öppnar helt nya möjligheter till att hjälpa sin omgivning. Perfekt nu i pandemitider. Detta brukar vara en stor upplevelse.


Detta är en dag med personligt växande och andlig närvaro som ger dig möjlighet att höja din energinivå och uppnå mer harmoni.


När: 28/5

Var: Serafens sjukhus Hantverkargatan 2, beroende på antal så är vi antingen i lånade större lokaler eller i våra behandlingsrum.

Tid: kl 10-15

Pris: 2 400:- betalas gärna via swish 0708674169 (kontakta mig innan betalning), anmälan är bindande.

Att tänka på: Ta gärna med anteckningsblock och en varm tröja. Välj gärna lediga kläder som det känns skönt att få behandling i. Ta med en matlåda till lunch, mikro finns. Jag bjuder på fika, frukt och nötter.

Välkomna!

Maria Hellström 070-8674169

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page