top of page
Sök
  • Skribentens bildMaria Hellström

ReiKi kurs steg 2 (14/10-2018)ReiKi är en Japansk-Tibetansk healing metod där mottagarens energi system balanseras och negativa energier rensas bort. ReiKi betyder kraft från källan och är en universell energi som kan flöda genom oss alla om vi väljer det. ReiKi är en kraftfull healing som ger utövaren stora möjligheter att på ett effektivt sätt hjälpa sig själv, sin familj, vänner och klienter. Alla kan lära sig att förmedla ReiKi-energin och behandlingen är avkopplande, avstressande och ett sätt att öka sin energinivå. Vid en initiering av ReiKi får du möjligheten att förmedla den universella energin genom att dina kraftcentra öppnas och en mer direkt kontakt med energin blir möjlig. Första steget i ReiKi fokuserar på att höja energin i den fysiska kroppen, så att kroppen kan kanalisera mer intensiv healing. Det andra steget arbetar mer på den eteriska kroppen och stimulerar öppnandet av det intuitiva centret som är lokaliserat till tallkottkörteln, det innebär också att din egen medialitet öppnas och förstärks. När du bestämt dig för att gå kursen sätter en förberedande utrensande process igång och dina drömmar kan bli mer intensiva. Efter avslutad kurs erhålls ett diplom i ReiKi 1 och utövaren kan ge en professionell behandling överallt i världen. I Sverige är behandlingsmetoden godkänd och avdragsgill hos Skatteverket.I ReiKi 2 förfinas din förmåga att ge ReiKi och ökar effektiviteten på behandlingarna ökar.Du kommer också få lära dig att förmedla healing på distans och lära dig tre healing symboler som ytterligare förstärker kraften oh du kan använda på distans för att nå bortom tid rum.


Kursdagen innehåller:

  • ReiKi bakgrund och utveckling

  • Att genomföra en komplett behandling med handpositioner

  • Guidad meditation

  • Individuell initiering

  • Du får ta emot behandling av de andra deltagarna och du får träna på att ge en behandling under guidning av mig

  • Genomgång av chakrasystemet

  • Chakrahealing

  • Råd om bra hjälpmedel; pendel, kristaller, tarotkort, litteratur mm


Praktisk info

När: 14/10-2018

Var: Hantverkargatan 2C, Stockholm (Serafens sjukhus).

Tid: 10.00 -16.00

Pris: 1900:-

Betalningsmetod: Swish 0708674169

Sista anmälnings- och betaldag 12/10 (bindande anmälan).

Att tänka på: Ta gärna med anteckningsblock och en varm tröja. Välj gärna lediga kläder som det känns skönt att få behandling i. Ta med en matlåda till lunch, mikro finns.

Jag bjuder på fika, frukt och nötter.

Ni är hjärtligt välkomna till denna dag med personligt växande och andlig närvaro som ger dig möjlighet att höja din energinivå och uppnå mer harmoni.

Maria Hellström 0708674169 maria@helhetbym.se


37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page