top of page
Sök
  • Skribentens bildMaria Hellström

ReiKi-kurs 18 februari 2018Inbjudan till ReiKi kurs

ReiKi är en Japansk-Tibetansk healing metod där mottagarens energi system balanseras och negativa energier rensas bort. ReiKi betyder kraft från källan och är en universell energi som kan flöda genom oss alla om vi väljer det. ReiKi är en kraftfull healing som ger utövaren stora möjligheter att på ett effektivt sätt hjälpa sig själv, sin familj, vänner och klienter.

Alla kan lära sig att förmedla ReiKi-energin och behandlingen är avkopplande, avstressande och ett sätt att öka sin energinivå. Vid en initiering av ReiKi får du möjligheten att förmedla den universella energin genom att dina kraftcentra öppnas och en mer direkt kontakt med energin blir möjlig.

Första steget i ReiKi fokuserar på att höja energin i den fysiska kroppen, så att kroppen kan kanalisera mer intensiv healing. Det andra steget arbetar mer på den eteriska kroppen och stimulerar öppnandet av det intuitiva centret som är lokaliserat till tallkottkörteln, det innebär också att din egen medialitet öppnas och förstärks. När du bestämt dig för att gå kursen sätter en förberedande utrensande process igång och dina drömmar kan bli mer intensiva. Efter avslutad kurs erhålls ett diplom i ReiKi 1 och utövaren kan ge en professionell behandling överallt i världen. I Sverige är behandlingsmetoden godkänd och avdragsgill hos Skatteverket


Kursdagen innehåller:

ReiKi bakgrund och utveckling

Att genomföra en komplett behandling med handpositioner

Guidad meditation

Individuell initiering

Du får ta emot behandling av de andra deltagarna och du får träna på att ge en behandling under guidning av mig.

Genomgång av chakrasystemet

Chakrahealing

Råd om bra hjälpmedel; pendel, kristaller, tarotkort, litteratur mm

Detta är en dag med personligt växande och andlig närvaro som ger dig möjlighet att höja din energinivå och uppnå mer harmoni.


Praktisk info

När: 18/2 -2018

Var: Serafens sjukhus hantverkargatan 2, beroende på antal så är vi antingen i lånade större lokaler eller i våra behandlingsrum.

Tid: 10-16

Pris: 1800:-

Att tänka på:

Ta gärna med anteckningsblock och en varm tröja Välj gärna lediga kläder som det känns skönt att få behandling i. Ta med en matlåda till lunch, mikro finns.

Jag bjuder på fika och frukt och nötter.

Välkomna!

Maria Hellström 0708674169


39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page