top of page
sean-stratton-ObpCE_X3j6U-unsplash.jpg

Hormonpaketet

För dig med hormonrubbningar, PMS, acne, fertilitetsproblem, övergångsbesvär, förklimakteriebesvär, klimakteriebesvär, problem med sexlusten, ökad behåring, PCOS med mera. Hormonpaketet består av ett inledande rådgivande första möte med provtagning 30 min. Det ingår en hårmineralanalys och ett DUTCH-test complete, samt 55 min genomgång av provsvaren.

Vikten av balans mellan mineralerna

Mineralerna har en stor betydelse för balansen i din kropp och könshormonerna påverkas av relationen mellan koppar och zink. Om koppar och zink är i obalans ger det i sin tur obalans mellan de kvinnliga könshormonerna östrogen och progesteron. En hög nivå av koppar i förhållande till zink leder till östrogendominans som bland annat kan resultera i PMS, infertilitet, minskad sexlust och problem före och under klimakteriet.

Sköldkörteln reglerar ämnesomsättningen i kroppen och styrs bland annat av kalcium och kalium. Högt kalcium i förhållande till kalium indikerar en minskad sköldkörtelfunktion, och ett högt kaliumvärde i förhållande till kalcium indikerar en överaktiv sköldkörtel. Sköldkörteln påverkar dina könshormoner och dessa hormoner och balansen mellan dem är avgörande för att din menscykel och därmed dina chanser till befruktning ska fungera på bästa sätt. Såväl underfunktion (hypotyreos) som överfunktion (hypertyreos) i sköldkörteln kan påverka din menscykel negativt.

Pris: 6 300 kr

Boka din tid här

Genomgång av testerna bokas under "Genomgång av test 55 min".

bottom of page