top of page
Sök
  • Skribentens bildMaria Hellström

Hur det kan kännas när man gör en uppbalansering...Idag kom Anna till mig för uppföljning av hårmineralanalysen och det var kanske inte i ett sånt roligt läge hon befann sig.

Anna är 46 år och har haft problem med med riktigt jobbig pms och har känt sig nedstämd. och ville ha hjälp med att komma i balans hormonellt. Hon tyckte också att kroppen inte svarade som den skulle på träning och den diet hon höll.

Vi började med en hårmineralanalys för att ta reda på binjure och sköldkörtelstatusenoch mycket riktigt visade den på långvarig stress och problem med att utnyttja sköldkörtelhormonerna på effektivt sätt..

Analysen visade också på en kvicksilverbelastning som förbrukar Annas förråd av zink, järn, selen och svavel, som behövs för massor av uppbyggande processer i kroppen. Efter en lever och gallrening satte Anna igång med alla kosttillskotten och såklart händer det massor i kroppen, utrensningen börjar. Proteindieten och sätter fart på kroppens ämnesomsättning och koppen gör sig av med slaggprodukterna som bildas när cellernas förbränning ökar. Allt går precis som det ska men det är lite tungt ibland, kämpa på och var snäll mot din kropp och tacka den för att den svarar så bra på förändringen! Om 2 månader är det dags för en omanlys, ska bli spännande att se hur mineralnivåerna ändrats och om allt kvicksilver är ute ur kroppen....

och ökar cellens ämnesomsättning genom en diet baserad på 40 behövs för mochså på.


287 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page