top of page
Sök
  • Skribentens bildMaria Hellström

Vad händer i kroppen när den får mer energi?Alla stora resor börjar med ett steg och en hårmineralanalys är som ett första steg på healingresan - ett väldigt bra första steg. Vad är det då som händer i kroppen när den får mer energi? Är uppbalansering alltid jobbigt? Hur ska man förstå att kroppens självläkande system prioriterar vad som är viktigast först och att hälsa är en process? Ja frågorna är många och därför är jag så glad och tacksam för att jag får möjlighet att prata kring dessa frågor i olika sammanhang. Häromdagen var jag återigen inbjuden på "Hälsosnack med Lotta och Victoria" i deras hälsopodd som jag starkt rekommenderar.

Som de själva presenterade avsnittet:


I detta avsnitt hälsar vi på hos näringsterapeuten Maria Hellström på Helhet igen. Det är nu dags att se hur det gick efter våra hårmineralanalyser som vi pratar om i avsnitt 76, och hur provet ser ut efter att ha följt rekommendationerna under några månader. Hur har energinivån påverkats? Hur kan ett ”sämre” resultat tyda på en förbättring? Hur gör man för att hamna i ”perfekt” mineral- och energibalans? Dessutom får vi konkreta och enkla tips på hur man får mer energi.

457 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page